Президентът упражни машинно своето право на глас. Румен Радев гласува в

...
Президентът упражни машинно своето право на глас. Румен Радев гласува в
Коментари Харесай

Румен Радев: Гласувах за свободна и справедлива България

Президентът упражни машинно своето право на глас. Румен Радев гласува в Професионална гимназия по превоз ”Макгахан “.

Въпреки незначителните усложнения с гласуването първоначално, Радев съумя да гласоподава. " Гласувах за свободна и обективна България, българите вземаме ориста си в своите ръце и тези избори ще са първата стъпка към нормалността, към завръщането на законите и разпоредбите, към отприщването на големия капацитет, който носи народът. Призовавам всички пълнолетни българи да гласоподават, другояче историята ще ни прати на изправителен по народна власт ", съобщи Радев. 

" Нека да дадем гласа си през днешния ден, с цел да имаме заслужен внушителен парламент. Наистина има ангажираност на българите към тези избори, само че другояче изборите трябваше да са доста по-рано още предходната година, животът на доста българи щеше да бъде съхранен и хаосът избегнат ", уверен е президентът.

" Очаквам постоянен парламент и мощно, и сполучливо държавно управление ", добави той. 

В коментар на съветската шпионска спекулация, Радев съобщи, че " в случай че съдът удостовери всеобщ пробив в сигурността, това значи, че имаме бездънен проблем. Вместо фукане, би трябвало да се дава отговор на тежки въпроси, за какво високопоставени чиновници в Народно събрание и МО предадоха националната ни сигурност. Защо се подценява, че отбраната на класифицираната информация се реализира от Министерския съвет. Очаквам изчерпателен разбор на аргументите, които водят до такова положение на сигурността и ефикасни ограничения. Затова идващото държавно управление го чака доста работа ", акцентира президентът.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР